Letut on kyllä hyviä, mutta vohvelit on jotenkin helpompi tehdä kun ei tartte käännellä. Vähän unohduksissa oli monia vuosia koko vohvelit, mutta sitten varmaan tuossa vuosi sitten äitini siivosi varastoa ja löyty vohvelirauta, sama jolla meille lapsena paisteltiin vohveleita! Ajatella nyt saan sillä samalla paistella omalle pojalle, vain resepti on eri! Jos sinulta löytyy vohvelirauta, niin suosittelen testaamaan näitä! Nää on hyviä makeiden täytteiden kera, mutta myös todella hyviä suolasten kanssa. Meidän lemppari on pilkkoa nämä sydämenmuotoisiksi ja syödä sormin, mansikoita ja kermavaahtoa makeana vaihtoehtona ja suolaisiin laitetaan jauheliha-tuorejuusto seosta 😋 Ohjeen laitoin sulamoon, löydät sen nimellä Ketovohvelit, paulanketoblogi. Tästä pääset myös: https://www.sulamo.fi/resepti/ohje/208006/ketovohvelit-paulanketoblogi KETOVOHVELIT 6 KPL Tarvitset: munia 3 kermaa 1,5 dl mantelijauhoa 2,5 dl voita 30 g - riko huoneenlämpöiset
Kommentit
Lähetä kommentti