KAHVILEIVÄT JA MUUT MAKEAT HERKUT

                       SITRUUNAINEN KETOKUIVAKAAKKU


-3 pientä munaa/2 isoa
-turkkilaista jugurttia 1,5 dl
-sitruunamehua 0,5dl
-voita 100g
-vanilja uutetta 1tl
-vanilja jauhetta 0,5 tl
-mantelijauhoa/ mantelijauhetta 2dl
-kookosjauhoa 2dl
-stevia/erytritoli 50g
-ripaus suolaa
-leivinjauhetta 0,5 tl
-soodaa 0,5tl
-psylliumia 1tl

- Aloita voitelemalla kakkuvuoka ja mantelijauhota se.

-Riko munat, lisää jugurtti, vaniljauute ja  jauho sekä makeutusaine. Sekoita vispilälle. 
-sulata voi ja sekoita eri kippoon kuivat aineet
-lisää kuivat aineet ja sulatettu voi muna-jugurtti seokseen. Riittää sekoitus lastalla.
-kaada kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa n.50min.
seuraa kuitenkin ettei mene liian tummaksi.
-Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen kumoamista jotta sen pinta ei hajoa.

Leikkasin kakun 17 palaan.

Makrot per pala:
Hiilihydraatit 2g
Rasvat 9,6g
Proteiinit 3,95g








KETOILIJAN PÄHKINÄSUKLAALEVY

1 levy tummaa suklaata
4rkl kermaa
2rkl voita
ripaus suolaa
3 reilua rkl maapähkinävoita

-Sulata suklaa
-lisää muut ainekset joukkoon ja kun sulaneita, laita leivinpaperin päälle levyksi ja jääkaappiin. 
-leikkaa paloiksi ja säilytä jääkaapissa
-nauti kahvin kera


makrot koko levyssä:
hiilarit: 9,3g
rasvat: 94,5g
protskut: 20g

leikkasin 20 palaan mutta koska niin pieni pala ei riitä kuitenkaan koska on niin hyvää, niin 10 palaan leikattuna makrot per pala:
h 0,9g
r 9,5g
p 2g







MAAPÄHKINÄVOIKEKSIT
2 rkl voita
1 muna
1 tl leivinjauhetta
1 tl psylliumia
3 rkl makeutusta
1,5 dl mantelijauhoa
3 rkl mantelirouhetta
1 rkl kookoshiutaleita
2 rkl maapähkinävoita

-sulata voi, lisää muut ainekset ja sekoita kunnolla.
-ota lusikalla kikkareita pellille ja litistä ne. 
-paista kiertoilmalla 175 asteessa n 20min tai tavallisella 200 vartti tai kunnes näyttää hyvältä.
-anna jäähtyä kunnolla niin kekseistä tulee rapeita.

-sain tästä 10 keksiä


Makrot koko satsiin:
hiilarit: 15,1 g
rasvat: 114,3 g
protskut: 40,4 g

kalorit: 1247 kcal

Makrot per keksi:
hiilarit:1,5g
rasvat:11,5g
protskut:4g
kalorit:125kcal




HELPPO SITRUUNAINEN KETOJUUSTOKAAKKU, 10palaa.

Tarvitset:
-voita 60g
-mantelirouhetta 100g
-kermaa 2dl
-maustamaton tuorejuusto 100g
-mascarpone 150g
-aito vanilja jauhe 1tl
-stevia nestemäinen 1/2 tl 
-sitruunan mehu 1/2 
-liivatelehtiä 2
-raastettua sitruunan kuorta 1 tl

-sulata voi ja sekoita siihen mantelirouhe
-levitä se vuuan pohjalle
-sekoita täyte: tuorejuustot ja kerma (kuohukerma hieman vatkattuna) 
-lisää puolikkaan sitruunan mehu sekä vaniljajauhe ja nestemäistä steviaa 1/2 tl. 
-liota kaksi liivatelehteä pienessä määrässä kuumaa nestettä ja kun on jäähtynyt niin seoita täytteen joukkoon. Sekoitus ihan lusikalla riittää.
-kaada täyte pohjan päälle ja laita vuoka jääkaappiin ainakin muutamaksi tunniksi.
-raasta sitruunasta kuorta koristeeksi.








MAAPÄHKINÄVOIKAKKUNEN,1annos

Tarvitset:
-voita 3rkl
-kermaa 3rkl
-keltuainen 1kpl
-kookosjauhoja 2rkl
-maapähkinävoita 2rkl
-stevia 0,5 rkl
-mascarponea 3rkl
-maustamatonta tuorejuustoa 2rkl
-vanilja jauhetta 0,5 rkl

-sulata voi mukissa mikrossa.
-lisää maapähkinävoi, kerma, keltuainen ja hieman steviaa
-sekoita kunnolla
-mikroon 1min 30 sek täydellä teholla.
 vahdi vieressä, sillä kohoaa niin paljon että pitää stopata välillä jottei mene yli.
-kumoa lautaselle
-tee päällynen:
- sekoita mascarpone, tuorejuusto, vanilja sekä steviaa makusi makusi mukaan.
-syö, kokonaan <3

Makrot:
hiilarit: 12g
rasvat: 107,5g
protskut: 20,5g

kalorit: 1110kcal






KETOILIJAN OMENAPAISTOS, 1 annos.

Tarvitset:
2 rkl voita
1/2 pieni omena 
1 rkl mantelijauhoa
1 rkl mantelirouhetta
1 tl kookoshiutaletta
1/2 tl kanelia
1/2 tl vaniljajauhetta
2 rkl turkkilaista jugurttia
2 rkl mascarponejuustoa

Pilko ja paista omena pannulla voissa, lisää kaneli sekä mantelijauho, mantelirouhe ja kookoshiutale. Paita jotta hieman ruskistuu.
Sekoita turkkilainen jugurtti, mascarpone ja vaniljajauhe ja nautiskele se omenapaistoksen kanssa.

Ohje laitettu myös sulamoon.

Omenapaistoksen  makrot:
hiilarit: 12g
protskut: 8,9g
rasvat: 54g 
kalorit: 574kcal





UUNIJUUSTO, 4 annosta.

2 munaa
1/2 tl suolaa
2 dl kermaa
3 dl täysmaitoa

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää suola ja sitten vatkaa joukkoon maito ja sekoita viimeiseksi mukaan kerma. Ihan käsin vatkaaminen riittää.
Paista 175 asteessa kiertoilmalla 1h tai kunnes pinta näyttää hyvältä, laita päälle folio ja paista viellä  puoli tuntia.

On valmista kun pinta on kauniin ruskea ja kuitenkin massa hyllyvää, sellaista että kestää juuri ja juuri kasassa palat kun leikkaa.
Tämä oli hyvää näinkin, mutta viellä parempaa tuli kun annoin jäähtyä , jonka jälkeen paloittelin ja paistoin pannulla voissa, näin tuli rapea pinta ja sisältä sellanen paahtovanukasmainen.

Laskin että tästä pienestä satsista saisi neljä annosta, eli makrot per annos:
hiilarit:5g
rasvat:23,3g
protskut:6,9g
kalorit:256kcal

Itse sulatin hieman mustikoita ja tilsasin ne ja söin sen kera. En laskenut niitä noihin makroihin mutta eipä se reilu ruokalusikallinen mustikkaa ole hiilareissa kun reilu gramman, joten voi lisätä huoletta :)









RAEJUUSTOPANNARI, 6 palaa.

Tarvitset:
-munia 3 kpl
-sulatettua voita 2 rkl
-kermaa o,5dl
-leivinjauhetta 1 tl
-psylliumia 1,5 rkl
-raejuustoa 200g

-kaikki kippoon ja sekaisin esimerkiksi sauvasekoittimella
- voideltuun tai leivinpaperoituun vuokaan ja uuniin 200 asteeseen reilu 20min tai kunnes on pinnalta hyvänäköinen. 
-Leikkaa paloiksi ja nauti.

Makrot per annos:
hiilarit: 1,3g
protskut:8,5g
rasvat:10g

kalorit:127kcal





SUUSSASULAVAN IHANA SUKLAAKAAKKU, 12 annosta.

Tarvitset:
voita 145g
karppisokeria 1/2 dl
kermaa 2dl
lindt 85% suklaata 100g
leaderin tummaa minttusuklaata 100g
leaderin 85% salty karamel suklaata 100g
munia 6

-sulata voi kattilassa
-lisää sinne valitsemasi makeutus, kerma sekä paloittele suklaat joukkoon
-anna sulaa jonka jälkeen hetki jäähtyä.
-riko munat ja vatkaa käsivispilällä kunnolla sekaisin
-lisää sen jälkeen suklaaseos hiljalleen joukkoon ja sekoita kunnolla.
-laita irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperi ja kaada seos siihen.
-paista 175 asteessa noin vartti tai kunnes kakun pinta halkeaa hieman. Ota se uunista ja tarjoa hieman jäähtyneenä esimerkiksi kermavaahdon kanssa.

Makrot koko kakkuun:
hiilarit: 52,8g
rasvta: 360g
protskut: 78g
kalorit: 3792kcal

Makrot per annos kun annoksia 12:
hiiilarit: 4,4g
rasvat: 30g
protskut: 6,5g
kalorit: 316kcal





MEHEVÄ MUSTIKKAPIIRAKKA, 10 annosta.

Tarvitset:
- voita 100g
- munia 2 kpl
- mustikoita 3dl
- kermaa 0,5 dl
- leivinjauhetta 1tl
- vaniljajauhetta 1 tl
- kermaviili 200g
- karppisokeria 1dl
- mantelijauhoa 3 dl
- kookosjauhoa 0,5dl

- voitele piirakkavuoka
- sulata voi ja lisää siihen 0,5dl karppisokeria sekä 1 muna ja kerma.
-sekoita leivinjauhe, kookosjauhot ja mantelijauhoista 2,5dl ja lisää ne.
- sekoita ja levitä vuualle.
- paista 200 asteessa reilu 10 minuuttia, kunnes pohja saa hieman väriä.
-sekoita sulaneisiin mustikoihin loput mantelijauhot ja ripottele ne esipaistetun pohjan    päälle.
- sekoita kermaviiliin muna, loput makeutusaineet ja vaniljajauhetta ja kaada piirakan päälle.
- paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
-tarjoile esimerkiksi vaniljalla maustetun kermavaahto-rahkaseoksen kanssa.

Makrot koko piirakka:
hiilarit: 40g
rasvat: 199g
protskut: 52g
kalorit: 2234kcal

Makrot per pala:
hiilarit: 4g
rasvat: 20g
protskut: 5,2g
kalorit: 223kcal






KETOILIJAN MANTELILETUT, 6 lettua.

Tarvitset:
- sulatettua voita 30g
-mantelijauhoa 60g
-munia 3
-kermaa 2dl

-kaikki sekaisin
-anna turvota ainakin hetki, mutta parempaa jos tekee hyvissä ajoin ennen paistamista.
-paista voissa.
-tarjoile esimerkiksi kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Itse sain maistaa näitä vaan nopsaa pikkasen taaperon lautaselta kun hänen silmä vältti:D Ei maistunut muna läpi ja kivan rapeita oliQ! Ja olikin ilmeisesti siis hyviä oikeesti, koska ei jääny ees  yhtä kappaletta miulle ja sain kuulla jälkeenpäin että hyvä resepti :D
Täytyy tehdä siis uudestaan joku päivä!
Ja nämä letut sopivat myös suolaisen täytteen kanssa loistavasti koska näihin ei tuu makeutusta taikinaan.


Makrot per lettu:
hiilarit: 1,7g
rasvat: 24g
protskut: 6g
kalorit: 244kcal








KETOILIJAN RAPARPERIPIIRAKKA, 12annosta.

Tarvitset:
raparperiä  2,5dl
- munia 2
- voita 100g
- mantelijauhoa 4dl
- vaniljajauhetta 2 tl
- karppisokeria 8rkl
- mascarponea 125g
- kreikkalainen jugurtti 150g
- kanelia 2tl


Tee ensin pohja:
- sulata voi
- lisää siihen 3rkl makeutusta
- lisää 1 muna ja sekoita
- lisää 75g kreikkalaista jugurttia sekä mantelijauhot.
-sekoita ja kaada voideltuun uunivuokaan. Tämä levittyy helposti lusikalla ja riittää  helposti myös koko vuualle.
-esipaista 175 asteessa kiertoilmalla kunnes pohja saa hieman väriä.

- tee sillä välin täyte:
-kuori ja pilko raparperit, paista niitä pannulla voissa kunnes pehmenee ja tulee hillomaiseksi. Mausta kanelilla ja parilla rkl karppisokeria. Maistele jotta ei jää liian kirpeäksi.

- tee sitten päällynen:
- sekoita muna, mascarpone ja jugurttia 75g  ja lisää siihen makeutukseksi aitoa vaniljaa sekä muutama rkl karppisokeria. Maistele taas välillä. 

-laita esipaistetun pohjan päälle raparperihilloke ja siihen päälle mascarpone-jugurtti sekoitus.
- paista viellä puolisen tuntia tai kunnes näyttää hyvältä.
- Tarjoa halutessasi esimerkiksi kermavaahdon kanssa.


Makrot koko piirakkaan:
hiilarit: 36,3 g
protskut: 67g
rasvat: 241g
kalorit: 2607 kcal

Makrot per annos:
hiilarit: 3g
protskut: 5,5g
rasvat: 20g

kalorit: 217kcal







KETOMOKKAPALAT, 12 palaa.

Tarvitset pohjaan:
- munia 4
- kermaa 1,5dl
- voita 85g
- kaakaojauhe 4rkl
- karppisokeri 4rkl
- kookosjauho 1dl
- mantelijauho 1dl
- mantelijauhe 1dl

Tarvitset kuorrutukseen:
- 50g suklaa 99%
- kermaa 1/4 dl
- voita 15g
- vahvaa kahvia 1/4 dl
- karppisokeri 2rkl


- Riko munat, lisää sulatettua voita 85g ja kermaa 1,5dl ja vatkaa kunnolla sähkövatkaimella.
-  sekoita eri kipossa kookosjauhot, mantelijauhot, mantelijauhe, kaakaojauhe ja karppisokeria 4rkl. Lisää ne siivilän läpi pikkuhiljaa koko ajan taikinaa sekoittaen.
- vuoraa vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina siihen. Jos kostutat vuokaa hieman niin leivinpaperi tarttuu siihen ja pysyy hyvin paikallaan.
- paista 175 asteessa noin puoli tuntia tai kunnes näyttää hyvältä. Voit myös kokeilla tikulla keskeltä, jos ei tartu taikinaa tikkuun niin voit ottaa uunista pois.
- anna jäähtyä.
valmista kuorrute:
- sulata vesihauteessa tai mikrossa suklaa ja lisää voi ja kerma. Lisää vahvaa kahvia ja makeutusta viellä oman maun mukaan. 
Kaada jäähtyneen pohjan päälle ja levitä veitsellä. 
-koristele mieleisesti ja nauti kahvin kera  <3 



Makrot koko annos:
hiilarit: 33,6g
rasvat: 238g
protskut: 73g
kalorit: 2579kcal


Makrot per pala:
hiilarit: 2,8g
rasvat: 19,8g
protskut: 6g
kalorit: 215kcal









KETO BRITAKAKKU, 8 palaa.

Pohjataikina:
voita 100g
keltuaisia 3
mantelijauhoa 1dl
leivinjauhetta 2tl
makeutusaine 3/4 dl
kermaa 0,5dl

- vaahdota voi ja makeutusjauhe sähkövatkaimella.
- riko munat ja erottele valkuaiset ja keltuaiset eri kippoihin. 
- lisää keltuaiset voi-sokeri vaahtoon ja säästä valkuaiset.
- sekoita mantelijauho ja leivinjauhe keskenään ja lisää ne sekä kerma pikkuhiljaa aiemman joukkoon.
- voitele leivinpaperi sulatetulla voilla ja levitä taikina siihen hieman pitkulaisen malliseksi. Ihan lusikalla voi levittää.
- esipaista pohjaa 150 asteessa kiertoilmalla 10-15min. tavallisella voit paistaa 175 asteessa. On valmis kun reunoista hieman ruskistuu.
- Tee sillä välin marenkitaikina.


Marenki:
valkuaisia 3
vaniljajauhe 0,5tl
makeutusaine 1dl

- sekoita kaikki ainekset ja vatkaa niitä sähkövatkaimella niin kauan että on jäykkää ja ei valu vaikka käännät kulhon väärinpäin.
- levitä marenkitaikina esipaistetun kakkupohjan päälle ja laita takaisin uuniin.
- paista reilu vartti. Pitää tulla sellaiseksi haalean ruskeaksi.
- anna jäähtyä ja leikkaa vasta sitten.
itse leikkasin neljään palaan koska halusin korkeamman kakun.


Vaniljakastike:
keltuaisia 3
karppisokeria 0,5dl
kermaa 1dl
aitoa vaniljaa 0,5tl
voita 100g

-Mittaa kattilaan keltuaiset, sokeri, kerma ja vanilja. sekoita kunnes sulaneet.
- sitten kun kastike sakenee, lisää voi.
- anna jäähtyä ja laita jääkaappiin niin siitä tulee paksua ja sopii kakun täytteeksi.

Lisäksi tarvitset:
mansikoita 140g
mustikoita 70g
kermaa 4dl
mascarponea 125g
makeutusta maun mukaan
sitruunamelissaa ja minttua koristeeksi

- vatkaa kerma ja lisää lopussa mascarpone sekä makeutus jos laitat. - Leikkaa pohja osiin ja laita kahteen väliin vaniljakastiketäyte ja yhteen mascarpone-kermavaahtoa reilu kerros.
- laita päälle loput kermavaahdot sekä mustikat ja mansikat.
- koristele kakku viellä sitruunamelissalla ja mintulla.

Paras täyttää ja koristella kakku vasta hieman ennen tarjoilua niin säilyy mahdollisimman kauniina eikä kermavaahto ehdi sulaa.

Makrot koko kakkuun:
hiilarit: 46,5g
rasvat: 398g
protskut: 45g
kalorit: 3876kcal

Makrot per pala:
hiilarit: 5,8g
rasvat: 49g
protskut: 5,6g
kalorit: 484kcal






PELLILLINEN RAPARPERIPIIRAKKAA, 16 palaa.


Tarvitset:
munia 2
voita 100g
kermaa 2dl
mantelijauhetta 4dl
aitoa vaniljaa 1tl
leivinjauhetta 2tl
kanelia 1tl
makeutusta 2dl
raparperiä 2dl

- Laita uuni lämpeemään 200 asteeseen.
- ota iso kulho jonne laitat voin, sulata se.
- lisää joukkoon kaikki kuivat aineet. Sekoita.
- riko sitten samaan kulhoon munat ja lisää kerma. Sekoita.
- pilko joukkoon viimeiseksi raparperit.
- sekoita hyvin ja kippaa uunipellille. 
- paista 200 asteessa n.35minsaa tai kunnes näyttää pinnasta sopivan ruskealta.


Makrot koko piirakkaan:
hiilarit: 33,9g
rasvat: 232g
protskut: 51,2g
kalorit: 2419kcal

Makrot per pala:
hiilarit: 2,1g
rasvat: 14,5g
protskut: 3,2g
kalorit: 151kcal









PIENI MANSIKKA-MASCARPONE KAAKKU
6 palaa

Tarvitset:
kermaa 2dl
mascarponea 125g
mansikoita 1dl
karppisokeria 1rkl
liivatelehtiä 1kpl
vettä 3rkl

- Vatkaa kerma vaahdoksi sähkövatkaimella
- lisää mascarpone ja mansikat sekä makeutus. 
- vatkaa kaikki sekaisin. Maista jotta tulee omaan makuun sopivaa.
- liota liivatelehteä pienessä määrässä vettä ja kiehauta se sitten muutamassa ruokalusikallisessa vettä.
- kippaa vesi kermaseoksen joukkoon ja sekoita.
- lusikoi seos sellaiseen kippoon tai astiaan jonka muotoiseksi kakun haluat.
- anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti vähintään tai jos maltat niin seuraavaan päivään.
-ripottele halutessasi koristeeksi esim raastettua suklaata.

Makrot koko kakkuun:
hiilarit: 14,85g
rasvat: 117,6g
protskut: 11,4g
kalorit:1162,5kcal

Makrot per pala:
hiilarit: 2,5g
rasvat: 19,5g
protskut: 1,9g

kalorit: 194klcal






SUKLAISET MINIMUFFINIT
12 kpl

Tarvitset:
munia 1kpl
voita 50g
vaniljauutetta 1 tl
vaniljajuhetta 1tl
maapähkinävoi 2rkl
karppisokeri 1tl
mantelijauho 1dl
suolaa ripaus
leivinjauhetta 1tl
hasselpähkinärouhe 1rkl
suklaalevy 90g

- sulata voi ja riko siihen muna ja lisää vaniljauute.
- sekoita toisessa astiassa muut paitsi suklaa ja hasselpähkinärouhe.
- lisää äsken sekoitetut kuivat aineet voi-munaseokseen.
- sekoita kunnolla käsivispilällä tai ihan vaikka puuhaarukalla.
- lusikoi taikina pieniin paperisiin muffinssivuokiin. Laitoin ite kaks päällekkäin jotta pysyy paremmin muodossaan.
- paista uunissa parissa sadassa vartin verran.
- tee kuorrutus:
- paloittele suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa.
käytin karamelli-merisuola makuista suklaata.
- lusikoi sulanut suklaa jäähtyneiden minimuffinssien päälle
ripottele hasselpähkinärouhetta päälle
- laita jääkaappiin jotta suklaa jähmettyy kunnolla.


Makrot koko annos:
hiilarit: 35,1g
rasvat: 125,8g
protskut: 33g
kalorit: 1426kcal

makrot per 1 muffini:
hiilarit: 2,9g
rasvat: 10,5g
protskut: 2,75g
kalorit: 119kcal





OMENAPIIRAKKA
12 palaa.

Tarvitset:
omenoita 3 dl
munia 5 kpl
makeutusainetta 3 rkl
voita 125 g
mascarponea 150 g
leivinjauhetta 1 rkl
psylliumia 1 rkl
kookosjauhoa 1,5 rkl
mantelijauhoa 1,5 rkl
kanelia 1 rkl
aitoa vaniljaa 0,5 tl

- riko munat ja lisää joukkoon makeutusainetta 2 rkl.
- sekoita
- lisää sulatettu voi sekä mascarpone
- sekoita
- sekoita jauhot, psyllium, aito vanilja sekä leivinjauhe eri kipossa keskenään ja lisää ne sitten muuhun taikinaan.
- sekoita kunnolla
- levitä leivinpaperoidulle pellille toisen leivinpaperin avulla. Riittää juuri ja juuri koko pellille.
- kuori ja viipaloi omenat, lisää joukkoon kaneli ja loput makeutusaineesta. Sekoita.
- ripottele omppupalat taikinan päälle.
- paista 150 asteessa noin puoli tuntia tai kunnes piirakka on saanut riittävästi väriä.
- tarjoile esim vaniljalla maustetun kermavaahdon kera.

Makrot koko piirakkaan:
hiilarit: 55 g
rasvat: 225,5 g
protskut: 73 g
kalorit: 2611 kcal

Makrot per pela:
hiilarit: 4,5 g
rasvat: 19 g

protskut: 6 g
kalorit: 2018 kcal

KOOKOS FAT BOMBSIT
6 kpl

Tarvitset:
voita 50 g
koookosmannaa 50 g
mantelijauhoa 50 g
kookoshiutaleita 2 rkl

- sulata voi
- lisää kookosmanna
- mittaa joukkoon mantelijauho
- lisää halutessasi makeutusta, esim nestemäistä steviaa.
- sekoita kunnolla ja pyöritä palloja.
- pyörittele pallot kookoshiutaleissa
- laita valmiita pallot esim minimuffinssivuokiin.
- säilytä fatbombsit jääkaapissa tai pakasta halutessasi.

Makrot koko satsiin:
hiilarit: 9 g
rasvat: 105 g
protskut: 15 g
kalorit: 1061 kcal

makrot per 1 kappale:
hiilarit: 1,5 g
rasvat: 16,5 g

protskut: 2,5 g
kalorit: 176 kcal

Kommentit

  1. Minkä merkkistä maapähkinävoita käytät ?

    VastaaPoista
  2. kiitos resepteistä! mitä makeutusainetta käytit britakakkuun? t. vasta ketoon tutustunut :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi