Pannaria, nams :P
Teki mieli ruveta lettuja tekemään tai vohveleita. Sit päätin kuitenki tekasta pannaria niin pääsee helpommalla :D
Meillä menee sen verran vähän näitä että teen aina sellaseen matalaan piirakkavuokaan, joka on puolet pellillisestä, vähän ehkä alle.
Et jos teet koko pellillisen niin vähintään tuplana pitää tehdä tai vaikka viellä isompana kun tästä tulee aika littana.
Vähän sovelsin taas aiemmin tekemääni kun en jaksanu sitä ohjetta ettii kun se ei täällä ole ja pistin sit vähän sen mukaan mitä sattu kaapissa olemaan :D
Mutta jälleen kerran hyvin simppeli ohje, mutta silti todella maukasta! hyvää myös suolasten päällysten kanssa tai ihan vaikka pelkän voin kera:)
Tälläkertaa en laittanut tähän suolaa enkä myös makeutusta mutta tähän kävis tosi hyvin kaneli tai vaniljajauhe mauksi.
RAEJUUSTOPANNARI, 6 palaa.
Tarvitset:
-munia 3 kpl
-sulatettua voita 2 rkl
-kermaa o,5dl
-leivinjauhetta 1 tl
-psylliumia 1,5 rkl
-raejuustoa 200g
-kaikki kippoon ja sekaisin esimerkiksi sauvasekoittimella
- voideltuun tai leivinpaperoituun vuokaan ja uuniin 200 asteeseen reilu 20min tai kunnes on pinnalta hyvänäköinen.
-Leikkaa paloiksi ja nauti.
Makrot koko satsiin:
hiilarit: 7,8g
rasvat: 60g
protskut: 51g
kalorit: 762kcal
Makrot per annos:
hiilarit: 1,3g
rasvat:10g
protskut:8,5g
kalorit:127kcal
Syötiin pannaria voin kera. Ei juuston vaikka siltä näyttääkin:D
Lisäksi syötiin maapähkinävoin ja mustikoiden kera sekä tein mascarponesta ja philadelphiasta sekoituksen johon laitoin aitoa vaniljajauhetta sekä hieman nestemäistä steviaa. Loistavasti käy kyllä noi mustikat ja maapähkinävoi yhteen!
Poika kävi viellä omansa lisäksi napsimassa miun lautaselta mustikat :D
En laskenut noiden päällysten määriä tai makroja, jokainen voi tarvittaessa laskee itse sen mukaan mitä haluaa laittaa päälle.
Ohje löytyy myös sulamosta.
Meillä menee sen verran vähän näitä että teen aina sellaseen matalaan piirakkavuokaan, joka on puolet pellillisestä, vähän ehkä alle.
Et jos teet koko pellillisen niin vähintään tuplana pitää tehdä tai vaikka viellä isompana kun tästä tulee aika littana.
Vähän sovelsin taas aiemmin tekemääni kun en jaksanu sitä ohjetta ettii kun se ei täällä ole ja pistin sit vähän sen mukaan mitä sattu kaapissa olemaan :D
Mutta jälleen kerran hyvin simppeli ohje, mutta silti todella maukasta! hyvää myös suolasten päällysten kanssa tai ihan vaikka pelkän voin kera:)
Tälläkertaa en laittanut tähän suolaa enkä myös makeutusta mutta tähän kävis tosi hyvin kaneli tai vaniljajauhe mauksi.
![]() |
Raejuustopannaria ja mustikoita, maapähkinävoita sekä vaniljalla maustettua tuorejuusto-marcarponea |
RAEJUUSTOPANNARI, 6 palaa.
Tarvitset:
-munia 3 kpl
-sulatettua voita 2 rkl
-kermaa o,5dl
-leivinjauhetta 1 tl
-psylliumia 1,5 rkl
-raejuustoa 200g
-kaikki kippoon ja sekaisin esimerkiksi sauvasekoittimella
- voideltuun tai leivinpaperoituun vuokaan ja uuniin 200 asteeseen reilu 20min tai kunnes on pinnalta hyvänäköinen.
-Leikkaa paloiksi ja nauti.
Makrot koko satsiin:
hiilarit: 7,8g
rasvat: 60g
protskut: 51g
kalorit: 762kcal
Makrot per annos:
hiilarit: 1,3g
rasvat:10g
protskut:8,5g
kalorit:127kcal
Syötiin pannaria voin kera. Ei juuston vaikka siltä näyttääkin:D
Lisäksi syötiin maapähkinävoin ja mustikoiden kera sekä tein mascarponesta ja philadelphiasta sekoituksen johon laitoin aitoa vaniljajauhetta sekä hieman nestemäistä steviaa. Loistavasti käy kyllä noi mustikat ja maapähkinävoi yhteen!
Poika kävi viellä omansa lisäksi napsimassa miun lautaselta mustikat :D
En laskenut noiden päällysten määriä tai makroja, jokainen voi tarvittaessa laskee itse sen mukaan mitä haluaa laittaa päälle.
Ohje löytyy myös sulamosta.
![]() |
Raejuustopannari ja juustohöylällä siivutettua voita |
Kiitos herkullisesta ohjeesta. Maistui erinomaisesti myös tyttärelleni 8v.varmasti tulee käyttöön tämä resepti.
VastaaPoistaTulipa hyvää, menee ihan ilman päällisiäkin ��
VastaaPoista