Syntisen hyvä makkarapannu










Nyt tuli tehtyä kyllä niin hyvä ruoka, että pakko jakaa ohje teillekkin :) 
Ja ruuan nimikin sen kertoo kuinka herkullista se on <3
Tarkkoja määriä en mausteista enkä öljystä tiedä, kun mutu tuntumalla lisäilen niitä aina ruokiin. Ne on siis arvioita ja sen mukaan sulamon ohjeeseen merkattu.
Nyt ei ole ruuanvalmistus vaiheestakaan kuvia, koska en ollu suunnitellut jakavani ohjetta, mutta aivan pakko koska tuli niin superhyvää! 
Ja mikä parasta, tää on taas jälleen kerran tosi helppo ja nopea. Puolisen tuntia meni aloituksesta kun oli valmista syötäväksi, sitten tosin menin laittaa pojan unille ja kun tulin syömään niin oli sitten sopivasti miun mieleiseksi muhinut kun tykkään sellasesta kunnolla kypsyneestä ruuasta :)




SYNTISEN HYVÄ MAKKARAPANNU, 4 annosta.

Tarvitset:
-huiluntuhti makkaraa 1pkt
-pekonia pkt (170g)
-kesäkurpitsa 1 iso
-parsakaali 1 pieni
-lehtikaali 1/2 pussia, 100g
-kermaa 1dl
-1prk koskenlaskija cheddaria
-avokadoöljyä
-herbamarea
-suolaa
-pippuriseosta
-paprikajauhetta
-currya

-laita uuni päälle 200 asteeseen
-pilko kesäkurpitsa ja lehtikaali. Poista lehtikaalista paksu varsiosa.
-laita pellille jossa leivinpaperi ja  lisää öljyä sekä herbamarea, suolaa ja pippuriseosta. 
-laita ne uuniin ja höyrytä parsakaali sillä välin.
-pilko wokkipannuun pekonit ja lisää sinne pilkotut makkarat.
-lisää parsakaalit ja paprikajauhe sekä curry
-ota lehtikaali ja kesäkurpitsa uunista kun kesäkurpitsa on hieman pehmennyt ja lehtikaalista tullut hieman rapeaa. 
-lisää ne pannuun ja sen lisäksi kerma ja juusto.
-anna rauhassa hautua jos maltat.



Makrot per annos:
hiilarit:7,3g
protskut:28,6
rasvat:74g
kalorit:814kcal






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi