Mikroleipä



mikroleipä voilla, juustolla ja kurkulla



Niin ihana sää, että ei paljon kiinnosta hellan edessä kykkiä ruokaa tekemässä vaan nauttis ulkoilusta mielumin ja ehdottomasti kannattaakin tilanne hyödyntää! 
Jotain ois kuitenkin syötävä, helteestä huolimatta jotta ei tule huono olo. 
Tärkeintä on tietysti muistaa juoda riittävästi ja varsinkin suolaa käyttää reippaasti ja huolehtia muistakin elektrolyyteistä.

Ohjeen leipä on nopea tehdä, valmistuu hetkessä mikrossa ja voi napata vaikka ulos mukaan :)
Ulkonäkö ei ole hieno mutta maku hyvä! tähän voi myös lisätä taikinaan juustoa jos haluaa ja onnistuu kyllä vaikka vaihtelee jauhoja. 
Itse laitoin päälle tällä kertaa voita, juustoa ja kurkkua :)
Jos malttaa antaa kunnolla jäähtyä niin halkaistuna nää sopii hyvin leivänpaahtimeen.
Laitoin ohjeen myös sulamoon.





mikroleipä kumottuna

mikroleipä halkaistuna

leivän päällä juustohöylällä siivutettua voita


MIKROLEIPÄ

Tarvitset:
- muna 1kpl
- voi 2 rkl
- ripaus suolaa
- kookosjauho 1rkl
- pellavansiemenrouhe 1rkl
- mantelijauho 3rkl

- sulata voi
- mittaa kuivat aineet toiseen kippoon ja lisää ne sekä muna.
- kaikki sekaisin ja esim murokulhoon ja mikroon 1,5 min täydellä teholla.
- kumoa ja anna jäähty.
- halkaise ja syö mieleisten täytteiden kanssa.



Makrot per annos:
hiiilarit: 3,7g
rasvat: 48,4g
protskut: 18g
kalorit: 541kcal 


















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi