Tulinen makkaravuoka


Mökiltä jäi kotiin tuotavaksi pari grillimakkaraa. Ei ne oikein uunissa paistettuna oo miun mieleisiä ja koiralle olis ollu liian tulisia niin jotain piti kehitellä ettei mene hukkaan.
Niistä synty sitten Tulinen makkaravuoka :)
Salsakastikkeena käytin valmista Santa marian kastiketta jossa ei ole lisättyä sokeria.
Ohjeen löydät myös sulamosta.




TULINEN MAKKARAVUOKA, 2 annosta.

Tarvitset:
-voita 1rkl
-Wilhelm chili-sulatejuusto 2 kpl
-kesäkurpitsaa 1 pieni
-koskenlaskija cheddaria 1/2 prk
-santa maria chunky salsakastiketta 115g
-kermajuustoa 200g

-voitele uunivuoka
-peitä pohja ohuesti juustolla, reilu puolet koko määrästä.
-kuori ja paloittele makkarat sekä pilko kesäkurpitsa.
-laita ne vuokaan limittäin ja kaada päälle cheddar koskenlaskija sekä salsakastike
-lado loput juustot päälle.
-paista 150 asteessa noin tunti tai kunnes pinnalta näyttää saaneen vähän väriä.


Makrot per annos:
hiilarit: 7,25g
rasvat: 69,5g
protskut: 44h
kalorit: 837kcal






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi