grillissä sapuskaa!


Hommattiin pieni pöytägrilli niin myökin päästään tälleen kerrostalossa asujina  nauttimaan grilliruuista :)
Vähän epäilin kyllä alkuun, mutta on se vaan näppärä!
Tuossa meidän mallissa saa pestä astianpesukoneessa ne osat joihin ruuat tulee ja ainakaan viellä ei ees tarttunut ruuat kiinni kun testailtiin  joten riitti pesu raanan alla ja laitettiin kyllä öljyä ennen paistoa. On niin fiksu vekotin että tietää milloin on kypsää ilman että aukoo ja kattelee välillä, helppoa siis :D
Tuo pöytägrilli on vähän niinkuin iso voileipägrilli. Laitan kuvia tuonne loppuun, että tiiätte vähän millasta laitetta tarkoitan ja lisätietoja saa sähköpostilla jos tarvitsee:)

Tein nyt tällä kertaa makkarahampurilaisen kun sattui olemaan tarpeita siihen sopivasti kaapissa. Ja  onnistuin paistamaan munankin grillissä! Ja pekonista tuli niin rapsakkaa just kun tykkäänkin.
Jaan teille nyt ohjeen tähän ekstra helppoon ja maukkaaseen makkaraburgeriin vaikka se kyllä varmasti onnistuu kaikilta ilman mitään ohjeita, mutta noin niinkun vinkiksi että tälläistäkin voi tehdä normaalin sämpylä hampurilaisen sijaan :)
Ja jos ei grilliä omista niin onnistuu toki ihan paistinpannulla.
Ja tällä burgerilla muuten nälkä lähti!







TUHTI MAKKARABURGERI, 1 annos.

Tarvitset:
- Wilhelm makkarapihvi 2kpl
- muna 1kpl
- oliiviöljyä paistamiseen
- cheddar juustoviipaleita 2 siivua
- cheddar koskenlaskijaa 2rkl
- aurajuustoa murennettuna  2rkl
- pekonia 2 siivua

- Öljyä grilli ja paista siinä muna, pekonit ja makkarapihvi.
- kokoa burgeri laitaselle ja laita väliin juustot.


Ohje löytyy myös sulamosta.

Makrot burgeriin:
hiilarit: 2,1g
protskut: 847,3g
rasvat: 87g
kalorit: 995 kcal








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi