Ketoilu tarttuu


Meillä se oon aina mie joka kokkaa, näin on ollut aina, mutta se tuntuu luontevalta koska mie tykkään siitä oikeesti ja toinen taas ei viihdy juurikaan hellan ääressä. 
Joten ne kerrat kun meillä on joku muu kokannut niin voi yhtään valehtelematta laskea yhden käden sormilla. Mutta ihmeiden aika ei ole näköjään ohi! En edes muistanut miten toisen tekemä ruoka maistuukin niin hyvältä! Pojan mummojen luona kyllä sillon tällöin saadaan valmista ja aina maistuu jotenkin paremmalta kun omatekemä ruoka. Mistä lie sekin johtuu?

Jaan teille nyt ruuan ohjeen joka ei siis ole omakeksimäni, mutta tykästyin siihen todella ja ainekset odottaa jo kaapissa seuraavaa satsia varten <3
Munien kanssa miulla on viha-rakkaus suhde ollut jo jonkin aikaa, en niitä paljon saa syötyä. Siksikin tämä on loistava ruoka, koska munat ei maistu siinä ollenkaan! 
Tällä eväällä saa kunnon energialatauksen päivään. Sopii hyvin myöhäiseen aamiaiseen vapaapäivälle :) 
Löydät ohjeen myös sulamosta.





matin keltainen aamiaishässäkkä


MATIN KELTAINEN AAMIAISHÄSSÄKKÄ, 2annosta.

Tarvitset:
-voita 1rkl
-munia 4 kpl
-kermaa 2dl
-grillattua tai paistettua broileria 200g
-creme bonjour pekoni & sipuli 70g
-suolaa
-curryjauhetta 

-paista voissa munat kokkeliksi
-lisää broilerit, tuorejuusto ja kerma
-mausta suolalla ja curryjauheella reilusti.
-hauduttele miedolla lämmöllä vartin verran välillä sekoittaen.

Makrot koko annos:
hiilarit: 9,9g
protskut: 83g
rasvat: 143g
kalorit: 1659kcal

Makrot per annos:
hiilarit: 4,95g
protskut: 41,5g
rasvat: 72g
kalorit: 829,5kcal

Kommentit

  1. Simppeli ohje!! Täytyy kokeilla heti illalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kokeilitko?
      meijän pitää kaupalta ottaa tarpeet tänään niin pääsee matti taas tekemään tätä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi