Sileä siemennäkkäri


Meillä yksi leivänkorvike suosikeista on ollu siemennäkkäri. 
Sen ohje löytyy leivät kansiosta, mutta tässä tällä kertaa ohje sileään näkkäriin jos et tykkää kokonaisista siemenistä. Tää tehdään muuten samoista aineksista mutta lisänä tässä on mantelijauhetta ja siemenet jauhetaan blenderissä jauhoiksi. Tää kestää paremmin kasassa Ja kun ei käytä munaa niin säilyy hyvin ihan huoneenlämmössä. Tai no säilyy jos ei pääsy parempiin suihin..
Näitä on tosiaan helppo tehdä ja on ollu kiva vieminen myös kylille :)





sileä simennäkkäri




SILEÄ SIEMENNÄKKÄRI 16 palaa.

Tarvitset:
seesaminsiemeniä 1dl
auringonkukan siemeniä 1dl
kurpitsansiemeniä 1dl
chian siemeniä 1/2dl
pellavansiemeniä 1/2 dl
mantelijauhe 1dl
suolaa 1/2 tl
öljyä 1/2 dl
vettä 2dl

- mittaa siemenet ja laita ne blenderiin jotta saat ne jauhoksi.
- lisää mantelijauhe ja suola.
- keitä vesi ja lisää kiehuvana joukkoon.
- viimeiseksi laita öljy ja sekoita. anna hetken olla.
- levitä leivinpaperoidulle pellille esim toisen leivinpaperin avulla ja paista 175 asteessa reilu puoli tuntia tai kunnes on hieman saanut väriä.
- anna jäähtyä ja katko sitten paloja näkkäristä.

Itse sain 16 palaa pellillisestä.
Lisäsin ohjeen myös sulamoon.




Makrot koko satsiin:
hiilarit: 11,5g
rasvat: 208g
protskut: 79g
kalorit: 2283kcal

makrot per pala:
hiilarit: 0,7g
rasvat: 13g
protskut: 4,9g
kalorit: 142kcal


Tästä alta pääset liittymään mukaan keto kickstart valmennukseen jossa minäkin olen mukana:
http://bit.ly/paulanketoilut
Sieltä saat ohjeet oikeanlaiseen ruokavalioon, paljon ruoka ohjeita, treeniohjelmia, laskureita, paljon paljon tietoa ja mikä parasta pääset suljettuun facebook ryhmään mukaan! 
Tämän ruokavalion avulla olen itse pudottanut yli 30kg! 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi