kasvispiirakka


Tässä todella simppeli ohje suolaiseen kasvispiirakkaan, joka toimii toki mainiosti myös lihan kera kun täytteitä vaihtaa. 
Tää oli vaan yksinkertaisesti tosi hyvää. Ei kaipaa sen enempää selittelyjä. 
Testaa, lupaan että tekee kauppansa <3
Laskin makrot alle ja lisäsin ohjeen myös sulamoon.






KASVISPIIRAKKA, 10 annosta.

Tarvitset:
mantelijauhe 80g
voita 100g + 2rkl
leivinjauhetta 1tl
psylliumia 1,5 rkl
tomaattia 2 pientä
paprika 1/2 isosta
punasipuli 1 pieni
munia 2
levitettävää vuohenjuustoa 140g
parmesanraastetta 20g
vettä 1dl
herbamarea 1tl

- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- tee sillä välin pohja:
- sulata voi
- sekoita mantelijauhe, leivinjauhe ja psyllium ja lisää ne sulatettuun voihin.
- levitä se piirakkavuokaan ja esipaista pohjaa n.20minsaa tai kunnes  on saanut hieman väriä.
- tee sillä välin täyte:
- pilko tomaatit, sipuli ja paprika.
- paista ne pannulla 2rkl voita 
- lisää herbamarea mausteeksi
- levitä täytteet esipaistetun piirakkapohjan päälle
- tee päälle viellä seos:
- riko 2 munaa
- lisää levittyvä vuohenjuusto
- lisää vesi ja herbamare sekä parmesanraaste.
- sekoita kunnolla ja kaada täytteiden päälle.
- paista piirakkaa noin 25minsaa tai kunnes näyttää valmiilta.
- lisää  halutessasi päälle tuoretta basilikaa, suolaviiniheinää ja salaattia ennen tarjoilua.








Makrot koko piirakkaan:
hiilarit: 22,5g
rasvat: 188g
protskut: 58,5g
kalorit: 2020kcal

Makrot per pala:
hiilarit: 2,25g
rasvat: 19g
protskut: 6g
kalorit: 202kcal

Tästä pääset tutustumaan valmennukseen:
http://bit.ly/paulanketoilut

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi