Aina voi vähän leipoa kakkua :)





Tämä pieni kaakku valmistui taas hetken mielijohteesta kun näin miehen keräämät metsämansikat kipossa mitkä pojalta oli jäänyt syömättä. Johonkinhan ne piti hyödyntää kun toinen oli käyny mehässä ötököitten syöttinä sen takia että saadaan mansikoita:D Ne ei ollu kovin makeita joten pakko oli hieman lisätä makeutusta mutta jos käytät makeita mansikoita niin se voi olla turhaa. 
Tää on siis ekstrahelppo ja mikä parasta ei tartte uunia tällä helteellä lämmitellä!


PIENI MANSIKKA-MASCARPONE KAAKKU
6 palaa

Tarvitset:
kermaa 2dl
mascarponea 125g
mansikoita 1dl
karppisokeria 1rkl
liivatelehtiä 1kpl
vettä 3rkl

- Vatkaa kerma vaahdoksi sähkövatkaimella
- lisää mascarpone ja mansikat sekä makeutus. 
- vatkaa kaikki sekaisin. Maista jotta tulee omaan makuun sopivaa.
- liota liivatelehteä pienessä määrässä vettä ja kiehauta se sitten muutamassa ruokalusikallisessa vettä.
- kippaa vesi kermaseoksen joukkoon ja sekoita.
- lusikoi seos sellaiseen kippoon tai astiaan jonka muotoiseksi kakun haluat.
- anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti vähintään tai jos maltat niin seuraavaan päivään.
-ripottele halutessasi koristeeksi esim raastettua suklaata.

Makrot koko kakkuun:
hiilarit: 14,85g
rasvat: 117,6g
protskut: 11,4g
kalorit:1162,5kcal

Makrot per pala:
hiilarit: 2,5g
rasvat: 19,5g
protskut: 1,9g
kalorit: 194klcal


Tästä alta pääset liittymään mukaan keto kickstart valmennukseen jossa minäkin olen mukana:
http://bit.ly/paulanketoilut
Sieltä saat ohjeet oikeanlaiseen ruokavalioon, paljon ruoka ohjeita, treeniohjelmia, laskureita, paljon paljon tietoa ja mikä parasta pääset suljettuun facebook ryhmään mukaan! 













Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi