Lohipiirakka
Lohipiirakka ennen uuniin menoa ja paiston jälkeen |
Vieraita tulossa, mutta en ollut tehnyt tikkua ristiin sen eteen että olis mitään tarjottavaa.
Onneks suolainen piirakka valmistuu todella vaivattomasti ja nopeasti ja tarvikkeetkin yleensä löytyy kotoa.
Tällä kertaa vuorossa lohipiirakka <3
Ranskankermaa sattui olemaan, mutta sen voi korvata myös esim turkkilaisella jugurtilla, rahkalla, kermaviilillä tai smetanalla.
Ohje löytyy myös sulamosta Paulan Lohipiirakka nimellä, josta saat annoksen kätevästi omaan ruokapäiväkirjaan lisättyä.
Alla myös vinkki valmennuksesta jossa olen mukana :)
LOHIPIIRAKKA
8 palaa
Tarvitset:
voita 100g
mantelijauhoa 2dl
psylliumia 1,5rkl
leivinjauhetta 1tl
savustettua lohta 200g
ranskankermaa 150g
munia 1kpl
mausteita maun mukaan:
suolaa, herbamarea, pippuriseosta ja kuivattua rakuunaa
- sekoita kulhossa mantelijauho, leivinjauhe sekä psyllium. Lisää ripaus suolaa.
- Sulata voi ja lisää se jauhoseokseen.
- sekoita ja levitä piirakkavuokaan lusikalla ja esipaista noin vartti kiertoilmalla 175 asteessa tai kunnes saa hieman väriä.
- lisää savustetun lohen palaset esipaistetun pohjan päälle
- riko kulhoon muna, ja lisää ranskankerma ja mausteet, tarkista maku ja kaada täytteen päälle.
- paista piirakkaa lisää noin parikyt minsaa tai kunnes näyttää pinta hyvältä.
- anna hieman jäähtyä ja tarjoile raikkaan vihreän salaatin kera.
Makrot koko piirakkaan:
hiilarit: 15,5g
rasvat: 208g
protskut: 71,5g
kalorit: 2238kcal
makrot per pala:
hiilarit: 1,95g
rasvat: 26g
protskut: 8,9g
kalorit: 280kcal
Keto kickstart on se joka minut innosti tähän kaikkeen mukaan! Sen ansiosta, ja ketokavereiden painostuksesta aloitin blogin ja nyt kaikkien iloksi jaan näitä terveellisiä arkisia ja helppoja ruokia :)
Haluatko sinäki hoikistua ja voida muutenkin paremmin ja silti syödä näin herkullista ruokaa? Se onnistuu tämän avulla.
Valmennukseen pääset tutustumaan tästä:
http://bit.ly/paulanketoilut
Tule mukaan!
minkä kokoiseen piirakkavuokaan resepti sopii?
VastaaPoista