Ketoilijan versio italianpadasta!



ketoilijan italianpata


Siivosin keittiön kaappeja eilen ja sieltä jostain hyllystä löytyi italianpata pussi, jossa oli menny jo päiväyskin ajat sit. Meillä mennään jo kolmatta vuotta kun niitä ei oo enää tehty meillä.
Siitä se ajatus sitten lähti.

Tästä tuli erittäin maukasta ja toki oli helppo myös valmistaa. Ja sit tää on helposti muunneltavissa, jos ei halua esim maitotuotteita käyttää niin jättää kerman pois, vähentää tomaatimurskan määrää jos haluaa hiilareita vähemmäksi. Spagetin tilalla voi käyttää jotain muutakin spagettia tai miksei jättää senkin vaan pois tai lisätä kasviksia Tässä spagetissa on hiilareita aika paljon mutta kuitenkin tosi vähän verrattuna normaaliin spagettiin. Ja tää ei turvota ollenkaan 😊 Noita konjak pastoja on monen merkkisiä, mutta muista en oo tykänny. Kannattaa rohkeasti maistella jos kaipaa pastalle korviketta. Niistä löytyy myös esim riisiä.
Löydät ohjeen myös sulamosta  tästä.
Vastoin tuota kuvaa, jossa ainekset on ennen ruuanvalmistusta, niin laitoin 100g enemmän jauhelihaa kun oli edellisen päivän ruualta jäänyt. Ja lisäsin päälle juustoraastetta ja tuoretta persiljaa.

Toivottavasti maistuu teillekkin 💋


KETOILIJAN ITALIANPATA
5 annosta


Välineet:
Tarpeet ketoilijan italianpataan
Juuresveitsi
Iso paistinpannu/wokpannu
Paistinlasta


Ruoka-aineet:
Oliiviöljyä 20 g
Naudan 17% jauhelihaa 500g 
Tomaattimurska maustamaton 500 g
Punainen paprika 1 kpl
keltainen paprika 1 kpl
Sipuli 1 kpl
Kermaa 1 dl
Cheddar koskenlaskijaa 1/4 prk
Slim spagettia 200 g
Mausteita: suolaa, herbamarea, chilimaustetta, kolmen pippurin seosta.
Mozzarellaraastetta 2 rkl
Tuoretta persiljaa 1 rkl

Valmistusohje:
- Kuori ja pilko sipuli pieneksi. Kuullota se oliiviöljyssä.
- Lisää joukkoon jauheliha, huuhtele ja pilko paprikat sillä välin pieniksi kuutioiksi kun jauheliha paistuu. 
- Mausta jauheliha oman makusi mukaan. Mausteita saa olla mielestäni reilusti koska tomaattimurska ja spagetti ovat maustamattomia.
- Lisää paprikat sekä tomaattimurska, mausta lisää halutessasi.
- Huuhtele slim spagetti ja lisää se joukkoon. Voit pätkiä spagettia pienemmäksi lastella samalla kun hämmentelet. 
- Lisää kerma ja koskenlaskija. Hämmennä ja anna hautua hiljalleen kannen alla hetken aikaa. Maista ja lisää mausteita tarvittessa.
- Lisää lopuksi mozzarellaraaste ja tuore persilja päälle ja sammuta levy.
- Nautiskele sellaisenaan tai raikkaan vihreän salaatin kera 💕


Makrot koko satsiin:
Hiilarit: 70 g
Seuraavanakin päivänä maistui italianpata todella hyvältä.
Rasvat: 157,5 g
Protskut: 118 g
Kalorit: 2199 kcal

Makrot per annos:
Hiilarit: 14 g
Rasvat: 31,5 g
Protskut: 23,5 g
Kalorit: 440 kcal

Kommentit

  1. Voikohan jotain muuta pastaa käyttää jos ei löydy tuota slim pastaa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi