PITSAA!

paulan pitsapohja vol 2.


Nyt on pakko jakaa teille tää miun toinen pitsapohjan ohje kun se on saanut niin hyvää palautetta!!
Tää on rasvaisempi versio kun aiempi ja jopa sellainen rapea pohja. Testaa ihmeessä jo vaikka tänään, on nii heleppo!

Toivottavasti maistuu 💋

Paulan pitsapohja vol 2.
kahdelle


Välineet:
Uunipelti ja leivinpaperi
Kulho
Puulasta
Ruokalusikka


Raaka-aineet:
Munia 1 kpl
Voita 50 g
Pofiberiä 3/4 dl
Ranskankermaa 75 g

valmistusohje:
- Sulata voi.
- Sekoita hieman jäähtyneeseen voihin ranskankerma johon olet lisännyt vähän herbamarea mausteeksi.
- Riko muna joukkoon, sekoita.
- Lisää pofiber ja sekoita.
- Anna taikinan levätä hetki.
- Levitä paperoidulle pellille pyöreäksi pitsaksi. Tämä taikina tarttuu käsiin joten helpointa levittää se ensin lusikalla ja sen jälkeen öljytä kädet ja jatkaa levitystä.
- Esipaista pohjaa 200 asteessa sen verran että pohja saa hieman väriä.
- Lisää mieleiset täytteesi ja paista kunnes pitsan päällä oleva juusto on valmiin näköistä. 
- Nauti lämpimänä pitsa vihreän salaatin kera 💕

Tämä pitsa oli loistavaa jäähtyneenäkin, pysyi kasassa loistavasti ja sai syötyä käsin. Seuraavana päivänä on hyvää myös jos sitä vaan sattuu jäämään 😀

Makrot koko pitsaan:
Hiilarit: 4,5 g
Rasvat: 67 g
Protskut: 9,6 g
Kalorit: 655 kcal
Löydät ohjeen myös sulamosta nimellä Paulan pitsapohja vol 2 ja tästä.


Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Löytyy ainakin prismasta jauho hyllyltä profiber perunakuitu, pistä googleen kuvahakuun niin tiedät minkälaista purkkia etsit. ;)

      Poista
    2. joo täällä se on yleensä gluteenittomien hyllyssä. semper merkkistä käytän.

      Poista
  2. Kiitos tästä tein ton pizzan on kyl tosi hyvä :). Mitä jos haluaa tehdä isomman, kannattaako vaan tuplata kaikki aineet?

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla että tykkäsit! ☺️
    Enpäs oo tajunnu tonne laittaa, mutta tosiaan tuplana niin saat pellillisen ☺️

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi