Pehmeät suklaakeksit


Tässä ohje helppoihin, pehmeisiin viljattomiin ja sokerittomiin suklaakekseihin. Nämä onnistuu helposti lasten kanssa ja kelpaa kaikille. 
Tein eka kerran taikinasta 7 keksiä, toisella kerralla suosiolla tuplasin kun hävisi niin nopsaa parempiin suihin 💋

PEHMEÄT SUKLAAKEKSIT
7 kpl

RAAKA.-AINEET:
Munia 1 kpl
Voita 50 g
Mantelijauhoa 2 dl
Leivinjauhetta 1 tl
Psylliumia 1 rkl
Makeutusta 2 rkl (stevia sweet crystal)
Sokeroimaton kaakaojauhe 2 rkl (van houten)
Tummaa suklaata 10 g (81% j.d gross, lidl)

VALMISTUSOHJE:
- Sulata voi.
- Riko muna joukkoon.
- Vatkaa sekaisin käsivispilällä.
- Sekoita toisessa kipossa kuivat aineet, eli muut paitsi suklaa.
- Lisää kuivat aineet taikinaan, sekoita vaikka lusikalla ja anna taikinan levätä rauhassa.
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Ota lusikalla tai kostutetuilla käsin taikinaa ja litistä se pellille.
- Laita keksien päälle suklaapaloja.
- Paista noin vartin verran, sen verran että hieman tulee väriä keksien reunaan.
- Nauti 💕


Pehmeät suklaakeksit hupeni nopsaa <3


MAKROT KOKO TAIKINAAN:
tämä suklaa löytyi lidlistä.
Hiilarit: 13,8 g
Rasvat: 98 g
Protskut: 30 g
Kalorit: 1089 kcal

MAKROT PER KEKSI: (jos teit 7 kpl)
Hiilarit: 2 g
Rasvat: 14 g
Protskut: 4,3 g
Kalorit: 155,5 kcal

Ohje löytyy myös sulamosta nimellä Pehmeät suklaakeksit, paulanketoblogi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi