Uudet kotisivut


Heips kaikki ihanat!

Nyt pitää kyllä vihdoin malttaa käyttää hyödyksi tämä Onnin päikkäriaika ja kirjoittaa tänne sillä olen huomannut, että moni ei ole viellä löytänyt uusia kotivivujani. Ne löydät osoitteesta paulanketo.fi
Reseptien täältä sinne siirtäminen on viellä kesken, koska jokainen resepti pitää siirtää yksitellen ja miulle nää tietokonehommat ei ole mukavimpia ja helpoimpia😎 Mutta siirrän niitä sinne pikkuhiljaa. Uusia reseptejäkin siellä jo on. 
Siksi siirrän sivuni sinne, koska saan sinne reseptit paljon selkeämmin esille ja löydätte ne sieltä sitten helpommin. Ja sitten siellä on myös nettikauppa jossa myynnissä miun reseptikirjaa. Sen saa sieltä tilattua nimmarin ja omistuskirjoituksen kera 💕
Paketoin itse jokaisen kirjan ja lähetän pakettiautomaatilla tai esim ärräpaketilla, kuitenkin vain seurantatunnuksen kera.
Sinne kauppaan tulee jatkossa myyntiin muutakin joten kannattaa seurailla😊
Blogi osioon kirjoitan mm. paastosta, erilaisten ruokavalioiden testauksesta, ruokapäiväkirjaani sekä muuta joka liittyy mielestäni terveellisiin elämäntapoihin ja laihduttavan äidin arkeen 😅
Mielelläni kuuntelen myös toiveita, että mitä sisältöä toivoisit sinne, tuoteestauksia? kuvia omasta muutoksestani? videoita? Haasteita? Mitä reseptejä?
Aika tosin kortilla välillä ja teen näitä asioita sen mukaan kun Onnin kanssa mahdollista on, eli välillä tulee runsaammin asiaa ja välillä menee enemmän aikaakun saan julkaistua mitään 😀 Mutta näinhän se pitääkin mennä jotta hommassa säilyy ilo ja ei tee hommaa pakolla.
Yhteystiedot löytyvät sivuilta ja mesen ym kautta saa laittaa viestiä myös, yleensä vastaan aika nopeaan.

Minua voit seurata myös instassa nimellä: paula_anneli
ja facebookissa on sivut nimellä paulanketo. tervetuloa sinnekin!💋
Molemmissa on hieman eri sisältö, instassa vähän muutakin kuin ruokaa ja liikuntaa, ehkä enemmän henkiökohtaisempiakin juttuja kuten mitä Onnipojan kanssa touhutaan ja sitten omia kynsiharrastusjuttuja myös.
Facebookissa taas enemmän linkkejä ja arvontaa myös.

Täältä pääset mukaan parhaaseen valmennukseen jossa olen myös itse mukana:

P.s tulossa ihanan sitruunamuffinssin ohje paulanketo.fi sivulle 💕sitruunamuffinssi

Kommentit

  1. Hei Paula, mistä löydän sitruunamuffinsin ohjeen ?

    VastaaPoista
  2. Voi Paula, mistä löydän ihanan näköisen sitruunamuffi ohjeen..????

    VastaaPoista
  3. Mistä löydän sitruunajuustokakun ohkeen..??

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

superpehmeät sämpylät

Lasagne

köyhän miehen lehtipihvi